Atunci cand trebuie sa alegi o comoda TV ieftina, tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai facut selectia potrivita astfel incat piesa de mobilier sa se si potriveasca in casa ta.

Poti alege o comoda TV alba sau in orice alta nuanta, important este sa se integreze cu usurinta in interiorul casei tale.

Saptamanile trec de cand incepi sa vezi canapele pana cand decizi cine va fi regele sufrageriei tale. Si la fel patesti si cu masa de cafea sau masa pentru bucatarie.

Dar, in cazul mobilierului de televizor, ii acordam o importanta mult mai mica decat altor piese care ne decoreaza casa si ii sporesc functionalitatea.

Pe ce perete merge comoda TV?

„Primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa localizam peretele pe care merge pus mobilierul, pentru ca daca exista vreo reflexie, poate fi enervant”.

Spre exemplu, poti alege o comoda TV pentru dormitor care sa aiba si spatii de depozitare pentru lenjerie sau pentru alte lucruri.

Dupa ce decizi pe ce perete va sta televizorul, masoara peretele. Deci, poti decide daca ceea ce doresti este un mobilier de perete sau unul individual si, astfel, poti pune o biblioteca sau o vitrina pe o parte sau pe ambele.

O singura piesa de mobilier sub televizorul tau

Cu aceasta optiune si fara niciun alt element, va trebui sa punem altceva pe perete, fie un tapet, fie sa pictam peretele o culoare mai inchisa, astfel incat sa nu ni se para ca acel perete este gol.

Recomandarea noastra este sa alegi o comoda TV suspendata in momentul in care vrei sa obtii mai mult spatiu pe podea si un aspect mai futurist.

Finisajul dulapului TV

Tendinta actuala este lemnul natural, culorile lacuite deschise, cu varietate in gama cromatica, dar in tonuri neutre, care este cea mai eleganta, spun expertii.

In plus, aceste optiuni, atat la moda, ajuta la cresterea senzatiei de spatiu amplu si sunt foarte decorative si discrete. Poti alege o comoda TV living si astfel vei obtine si spatiu de depozitare in plus fata de functionalitate.

Inaltimea dulapului TV

Trebuie sa alegi o piesa de mobilier astfel incat televizorul sa fie la nivelul ochilor, cu care, mobilierul sa fie conditionat de dimensiunea televizorului. Daca alegi un dulap TV foarte jos si canapeaua este departe, va fi inconfortabil.

Acelasi lucru se intampla si daca canapeaua este foarte aproape de televizor si modulul este foarte inalt, va trebui sa ridici capul pentru a vedea la TV, ceea ce implica o postura enervanta. Alege o comoda TV inalta, care sa puna televizorul exact in locul potrivit.

Dimensiunile mobilierului

Ele sunt conditionate de marimea televizorului. Si atat daca este sustinut, cat si daca este suspendat pe perete, mobilierul trebuie sa fie oarecum mai mare decat dispozitivul pentru a obtine un rezultat simetric si echilibrat.

De asemenea, daca achizitionezi o comoda TV cu sertare, ia in calcul si faptul ca aceasta va fi probabil mai mare decat una fara.

Mobilierul de perete personalizat este o alternativa excelenta care ofera un rezultat complet integrat in decor.

4 thoughts on “Cum poti utiliza corect o comoda TV?

  1. Este impresionant cum mobilierul potrivit poate transforma complet un spatiu mic intr-unul multifunctional si confortabil. Am luat notite din acest articol si abia astept sa aplic sfaturile primite.

  2. Ma bucur ca am gasit acest articol pentru ca ma confruntam cu problema alegerii culorilor in amenajarea interioara. Sfaturile oferite sunt de mare ajutor, iar exemplele vizuale ajuta la intelegerea mai usoara a conceptelor prezentate.

  3. Sunt de acord cu ideea prezentata in articol despre importanta imaginatiei in amenajarea spatiului interior. Creativitatea si originalitatea pot transforma complet o incapere si pot adauga personalitate casei noastre.

  4. Articolul este foarte interesant si informativ. Am descoperit multe informatii noi despre cum sa alegem mobilierul potrivit pentru spatiul nostru. Apreciez ca autorul a mentionat si avantajele mobilierului modular, care poate fi adaptat la nevoile noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *