Uleiul de jojoba este considerat singurul ulei care poate fi utilizat si in cazul persoanelor cu ten gras sau predispus la acnee. Obtinut prin presarea boabelor arbustului Jojoba, acest ulei este ingredientul principal in multe produse pentru ingrijire, insa aduce numeroase beneficii si atunci cand este folosit in starea lui naturala. Uleiul de jojoba ofera siguranta in utilizare, fiind non-toxic si non-alergenic. De asemenea, nu astupa porii, nu este iritant, astfel incat poate fi folosit in siguranta in jurul ochilor si pe piele. In plus, nu ofera senzatia de piele grasa atunci cand este aplicat pe tegumente, asa cum se intampla in cazul altor tipuri de uleiuri. Tine-ti cont de cateva dintre intrebuintarile frecvente pe care le are uleiul de jojoba si nu veti regreta: Tratament impotriva acneei. Acneea nu reactioneaza foarte bine la toate tipurile de ulei, insa uleiul de jojoba parca a fost creat special pentru tratarea acestei probleme a tenului. Explicatia este foarte simpla: uleiul de jojoba are o afinitate remarcabila cu pielea si parul, avand o compozitie similara sebumului produs in mod natural de glandele sebacee (sebumul este compus din monoesteri de ceara, la fel ca uleiul de jojoba). Astfel, odata aplicat pe piele, uleiul pacaleste glandele sebacee si inhiba productia excesiva de sebum. Tratament pentru par. Pentru persoanele care au parul uscat si deteriorat, uleiul de jojoba poate face minuni. Asta pentru ca il hraneste si face firul mai rezistent, iar in cazul celor cu par gras regleaza excesul de sebum. Ca si metoda de folosire, se maseaza scalpul cu ulei si se acopera cu un prosop timp de 10-15 minute. Urmati acest tratament o data pe saptamana si vei vedea ca parul va deveni mai stralucitor si mai sanatos. De asemenea, puteti turna cateva picaturi de ulei si in balsamul de par. Uleiul de jojoba hidrateaza scalpul si ajuta la prevenirea matretii sau a altor afectiuni ale scalpului. Balsam pentru buze. Cateva picaturi de ulei de jojoba aplicate pe buze ofera un grad ridicat de hidratare. Buzele vor fi instant mai catifelate si vor arata senzational. Acesta actioneaza mai bine pe timp de noapte, fiind benefic pentru tratarea buzelor uscate.

Bogat in acizi grasi, antioxidanti, vitamine si substante antibacteriene, uleiul de jojoba este un adevarat elixir pentru piele, par si unghii, recomandat in rutina zilnica.

Uleiul de jojoba este considerat singurul ulei care poate fi utilizat si in cazul persoanelor cu ten gras sau predispus la acnee.

Obtinut prin presarea boabelor arbustului Jojoba, acest ulei este ingredientul principal in multe produse pentru ingrijire, insa aduce numeroase beneficii si atunci cand este folosit in starea lui naturala.

Uleiul de jojoba ofera siguranta in utilizare, fiind non-toxic si non-alergenic. De asemenea, nu astupa porii, nu este iritant, astfel incat poate fi folosit in siguranta in jurul ochilor si pe piele. In plus, nu ofera senzatia de piele grasa atunci cand este aplicat pe tegumente, asa cum se intampla in cazul altor tipuri de uleiuri.

Tine-ti cont de cateva dintre intrebuintarile frecvente pe care le are uleiul de jojoba si nu veti regreta:

Tratament impotriva acneei. Acneea nu reactioneaza foarte bine la toate tipurile de ulei, insa uleiul de jojoba parca a fost creat special pentru tratarea acestei probleme a tenului.

Explicatia este foarte simpla: uleiul de jojoba are o afinitate remarcabila cu pielea si parul, avand o compozitie similara sebumului produs in mod natural de glandele sebacee (sebumul este compus din monoesteri de ceara, la fel ca uleiul de jojoba).

Astfel, odata aplicat pe piele, uleiul pacaleste glandele sebacee si inhiba productia excesiva de sebum.

Tratament pentru par. Pentru persoanele care au parul uscat si deteriorat, uleiul de jojoba poate face minuni. Asta pentru ca il hraneste si face firul mai rezistent, iar in cazul celor cu par gras regleaza excesul de sebum. Ca si metoda de folosire, se maseaza scalpul cu ulei si se acopera cu un prosop timp de 10-15 minute.

Urmati acest tratament o data pe saptamana si vei vedea ca parul va deveni mai stralucitor si mai sanatos. De asemenea, puteti turna cateva picaturi de ulei si in balsamul de par. Uleiul de jojoba hidrateaza scalpul si ajuta la prevenirea matretii sau a altor afectiuni ale scalpului.

Balsam pentru buze. Cateva picaturi de ulei de jojoba aplicate pe buze ofera un grad ridicat de hidratare. Buzele vor fi instant mai catifelate si vor arata senzational. Acesta actioneaza mai bine pe timp de noapte, fiind benefic pentru tratarea buzelor uscate.

2 thoughts on “Secretul frumusetii tale, uleiul de jojoba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *