Atunci cand partea superioara a unei constructii prevede o terasa, trebuie sa tii cont de faptul ca spatiul repectiv va deveni o zona cu expunere directa la intemperii.

Din acest motiv, sunt prevazute lucrarile de hidroizolatii, cu scopul de a asigura protectia optima impotriva infiltratiilor de apa.
Daca ai facut un minim de research pe acest domeniu, cu siguranta ai auzit despre hidroizolatii Milucon.

Aceasta companie a impus cel mai inalt standard de calitate in domeniu, asigurand cele mai bune rezultate: fie ca este vorba de terase circulabile, fie de terase necirculabile, de acoperisuri sau chiar fundatii. Afla mai multe despre beneficiile unei hidroizolatii executate corect si de avantajele unei constructii fara riscurile de infiltratii.

Beneficiile lucrarilor de hidroizolatii executate corect, conform normelor

Pe langa stoparea infiltratiilor de apa, o hidroizolatie realizata corect obtine o suprafata rezistenta si la variatiile de temperatura, deci – implicit – la aparitia fisurilor sau a desprinderilor de pe suport.

Etansarea imbinarilor dintre terasa si celelalte parti ale constructiilor este o prioritate pentru companiile cu experienta. Atunci cand hidroizolatia s-a realizat conform standardelor, riscurile de patrundere a apei pulviale in interior sunt egale cu zero.

Astfel finisajele interioare sunt protejate, iar cota de piata a cladirii creste. Pastrarea integritatii constructiei este o prioritate, iar cheltuielile pentru repararea partilor deteriorate in urma patrunderii apei sunt diminuate.

Tine cont ca o hidroizolatie realizata corect va conserva calitatea aerului ambiental in camerele acoperite de terasa. Durata de utilizare a cladirii va fi una extinsa, iar costurile dedicate eventualelor reparatiilor capitale pentru reconstructie nu vor exista. Merita!

Ce materiale si solutii se folosesc astazi pentru o hidroizolare eficienta

Exista o varietate de solutii si de materiale care se folosesc astazi in hidroizolarea constructiilor, de la optiunile clasice (membrana bituminoasa) la cele de ultima generatie (terasele verzi).

Rezultatul primeaza, iar companiile cu experienta in domeniu propun solutia optima, tinand cont de nevoile cladirii in cauza. In conformitate cu specificul cladirii, starea in care se afla si riscurile la care este expusa, specialistii pot decide care este cea mai convenabila solutie, care sa asigure nivelul optim de rezistenta.

Membrana lichida, de exemplu, se potriveste perfect pentru spatiile cu forme iregulate, de vreme ce mortarul hiroizolant are si un rol de armare a suprafetei.

Costurile totale de implementare, timpul de realizare si rezultatul – sunt influentate de solutia tehnica aleasa de experti. Indiferent care este aceasta, se va impune etansarea petrimetrala intre suportul plan al terasei si peretii ce o inconjoara, ca buna practica.

Milucon.ro, expertul nr. 1 in hidroizolatii terase, fundatii, acoperisuri si nu numai

Atunci cand vine vorba de exigenta in hidroizolatii, Milucon.ro este alegerea optima. Aceasta companie cu o vasta experienta in domeniu vine in intampinarea ta cu cele mai bune solutii pentru a stopa riscul infiltratiilor de apa si a creste durata de utilizare a cladirii.

Compania se bucura de recenzii pozitive si este una dintre cele mai recomandate firme care activeaza in domeniul constructiilor.

Milucon.ro a adus cele mai bune practici de peste granite in Romania, realizand chiar si hidroizolatii terase cu vegetatie, conform celor mai noi standarde.

Terasele verzi implementate de Milucon.ro sunt – pur si simplu – spectaculoase. Au un farmec cu totul si cu totul aparte, avand un dublu rol: acela de a proteja constructia, dar si acela de a conferi o oaza de relaxare la inaltime.

4 thoughts on “Alege doar hidroizolatii cu cel mai inalt standard de calitate in domeniu. Afla unde gasesti servicii si produse premium

  1. Am invatat multe lucruri noi despre placile ceramice pentru baie din acest articol. Este o lectura obligatorie pentru cei care doresc sa isi renoveze sau sa isi amenajeze baia cu gust si stil.

  2. Sunt impresionat de diversitatea modelelor de placi ceramice prezentate in acest articol. Am gasit inspiratie pentru propria baie si acum stiu exact ce tip de placi vreau sa achizitionez.

  3. Ma bucur ca am citit acest articol pentru ca mi-a oferit informatii valoroase despre cum sa ingrijesc placile ceramice din baie pentru a le mentine aspectul frumos si curat. Recomand tuturor sa il citeasca!

  4. Articolul este foarte bine scris si detaliaza pe larg avantajele si dezavantajele utilizarii placilor ceramice in amenajarea baii. Mi-a fost de mare ajutor sa inteleg mai bine cum sa aleg aceste placi pentru propria baie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *