P30 Pro este inca o alegere solida daca sunteti in cautarea unui smartphone de inalta calitate, cu o camera excelenta si o durata lunga de viata a bateriei.

Daca ai cere un smartphone cu patru camere in urma cu cativa ani, ai fi fost luat in ras in magazine, dar in zilele noastre, setarile multiple ale camerelor sunt obisnuite.

Puteti presupune ca Huawei tocmai a prezentat primul sau telefon emblematic. Cu siguranta, da, dar seria P actuala de telefoane a sosit la doar sase luni dupa Mate 20 Pro, completand linia Mate cu cateva caracteristici inteligente.

Intr-un fel, acest lucru este similar cu modul in care Samsung are doua familii de telefoane emblematice: Galaxy Note si Galaxy S.

Cel putin pana la sosirea dispozitivelor pliabile, exista doua moduri majore in care telefoanele mobile pot continua sa se dezvolte. Camera si bateria sunt ambele incluse. Ambele sunt posibile cu Huawei P30 Pro. In comparatie cu rivalii sai, pare sa aiba un avantaj nedrept.

Preluand produse precum Galaxy S10 Plus de la Samsung si iPhone X de la Apple, Huawei P30 Pro este un flagship centrat pe camera. P30 Pro nu este doar un telefon cu camera, este un smartphone pe care Huawei l-a pozitionat drept cel mai bun din industrie.

Elementele sale interne sunt practic identice cu cele ale ultimelor doua dispozitive emblematice ale Samsung. Un procesor arhitectural de 7 nm tactat la 2,6 GHz alimenteaza procesorul mobil Huawei Kirin 980, care este un concurent puternic al chipset-ului Snapdragon 855 de la Qualcomm, folosit mai frecvent. Kirin 980 de la Huawei alimenteaza Mate 20 Pro si P30 Pro de la Huawei. In plus, sunt disponibile 8 GB de RAM si 512 GB de spatiu de stocare suplimentar.

Caracteristica majora a Huawei P30 Pro nu este procesorul, durata de viata a bateriei sau chiar designul elegant, ci mai degraba camerele cvadruple din spate.

Capacitatea de a mari optic pana la 5X si apoi de a trece la zoom fara pierderi de pana la 10X este uimitoare, in comparatie cu majoritatea celorlalte telefoane care permit doar zoom digital. Zoomul digital poate ajunge pana la 50X uimitor daca doriti cu adevarat sa va apropiati.

Aplicatiile din lumea reala de marire a subiectului si de separare a acestuia de fundal va vor permite sa obtineti o imagine mai buna.

Produsele emblematice ale Huawei vin cu cel mai bun incarcator de pe piata, spre deosebire de alti producatori. Pe Mate 20 Pro, are un incarcator de 40 W care este acelasi aici.

In ciuda spatelui sau alunecos de sticla, Huawei P30 Pro este o placere de a tine in mana. E putin greu, dar nu prea. Cu toate acestea, daca aveti o husa Huawei P30 Pro draguta, folosirea acesteia cu o singura mana este absolut posibila.

Unele culori atragatoare plus o fata si spate curbate fac din acest lucru un must-have pentru orice iubitor de bijuterii. Culoarea Breathing Crystal, care trece de la violet intens la albastru deschis, in functie de modul in care este iluminat telefonul, este cea mai atragatoare. Pentru cei care nu suporta un asemenea exces strigator, exista si o versiune neagra simpla.

In ciuda caracteristicilor sale ciudate, Huawei P30 Pro este cel mai frumos si mai bine proiectat smartphone al companiei de pana acum. Arata chiar mai bine decat Galaxy S10 Plus, care este o isprava in sine.

Ce ar putea fi considerat un dezavantaj? Doar o camera selfie poate fi gasita in crestatura. Spre deosebire de Mate 20 Pro, nu exista o deblocare faciala bazata pe laser, ca pe Huawei P20 Pro.

Din acest motiv, deblocarea faciala pe baza de camera a lui P30 Pro este inferioara metodei bazate pe laser. Doar aratandu-i o fotografie cu mine facuta pe alt telefon, am reusit sa obtin acces la dispozitiv. Cu toate acestea, la lumina slaba si daca nu te uiti direct la telefon, caracteristica esueaza.

Difuzorul castilor pare sa fie o alta omisiune flagranta. Deoarece nu exista deloc grila, partea superioara a telefonului are un aspect mai rafinat. Pentru a ascunde difuzorul, Huawei l-a integrat in ecran.

In ciuda acestor dezavantaje, Huawei P30 Pro tot ramane unul dintre cele mai bune telefoanele ale generatiei sale.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *