Tratament cu seminte de mustar

Mustarul este folosit in special drept condiment, fiind consumat alaturi de carne, mici, carnati si alte preparate specifice.
Putini stiu ca semintele de mustar au proprietati terapeutice excelente, fiind de ajutor pentru o gama larga de afectiuni. Boabele de mustar au indicatii pentru scaderea colesterolului, gripe, reumatism, nevralgii, astm, bronsita, pneumonie.

Este foarte bun si in caz de contipatie cronica. In plus, boabele de mustar au pret mic, fiind un remediu accesibil tuturor. Boabele de mustar pot fi cumparate de la plafar si de la firmele specializate in comercializarea de produse bio.

De asemenea, boabele de mustar brun au pret convenabil si sunt utile in tratarea a numeroase afectiuni. Boabele de mustar erau consumate inca din antichitate, de catre greci si romani, care le apreciau calitatile terapeutice.

Romanii le foloseau si ca remediu impotriva otravirii. Sunt si astazi utile in caz de intoxicatie, facilitand detoxifierea rapida a organismului. Pentru durerile reumatice, se aplica pe locurile afectate o pasta pe baza de mustar, iar durerea cedeaza rapid.

Boabele mustar au contraindicatii in caz de colon iritabil. De asemenea, se pare ca boabele de mustar cresc tensiunea arteriala. Boabele de mustar sunt eficiente si in diabet. In plus, mustarul scade colesterolul si este laxativ, fiind de ajutor in constipatia cronica si util in curele de slabire.

Mustarul iute este mult mai eficient decat cel dulce, in ceea ce priveste accelerarea metabolismului si efectul laxativ. In caz de migrena, durerea cedeaza daca aplicati pasta de mustar pe ceafa.

Important este sa nu cumparati mustar din comert, deoarece contine conservanti si multe chimcale. Este indicat sa consultati oferta firmelor care se ocupa de comercializarea produselor bio si sa achizitionati boabe de mustar, acestea fiind naturale si mult mai sanatoase.

Contin si multe minerale si substante nutritive. Inclusiv grecii si romanii foloseau boabele de mustar ca atare, fiindca le observasera proprietatile terapeutice.

2 thoughts on “Tratament cu seminte de mustar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *