Muschiul sau lichenul este o planta uimitoare care impresioneaza prin vitalitatea si frumusetea ei, asa ca inspira artistii si designerii sa creeze modele si compozitii uimitoare pentru tablouri.

Acest material uimitor ii inspira pe artisti sa creeze tablouri cu licheni incantatoare. Este si un instrument al muzei.

Tablourile cu licheni pot fi plasate pe pereti in aproape orice mediu, luminos sau cu umiditate si umbra.

Singurul loc in care nu poate creste, este in apa sarata. Varietatea speciilor de licheni este uimitoare.

Oamenii de stiinta au descoperit aproximativ douasprezece mii de soiuri ale acestei plante, iar artistii si designerii au gasit si mai multe idei pentru a crea tablouri cu licheni.

Tablouri cu licheni neobisnuite pentru peretii interiori

Un tablou cu licheni combina puterea naturii si puterea artei. Poti gasi un tablou ieftin, neobisnuit cu licheni pentru peretii casei si cladirilor publice.

Aceasta opera de arta atrage atentia tuturor. Arhitectii vad, de asemenea, in utilizarea muschiului si un scop practic.

Cert este ca peretii decorati cu tablouri cu licheni, nu numai ca au un aspect neobisnuit si placut, ci ofera si o senzatie de calm si relaxare.

In cautarea amenajarii spectaculoase a unui birou sau a unui apartament, nici macar nu acorzi atentie plantelor.

Fie sunt folosite rar, fie pur si simplu pana cand potentialul lor este pe deplin realizat de catre gradinari.

Astazi, din ce in ce mai mult auzim despre utilizarea lichenilor decorativi. In plus, exista multe tipuri de tablouri pentru a decora tot felul de interioare, de la cele de acasa, pana la cele scolare.

Tablouri cu licheni ieftine si frumoase

Cand spunem decor pentru perete, ne referim la pereti fara nicio rezerva. Cert este ca acest material viu prinde radacini in aproape toate conditiile, in orice iluminare si umiditate.

Aceasta inseamna ca un tablou ieftin cu licheni, care nu necesita ingrijire speciala, poate fi amplasat pe orice perete. Si trebuie sa spunem ca tablourile cu licheni sunt create din acest material nepretentios.

A fost folosit pentru prima data de artistii norvegieni ca alternativa la panourile sau picturile obisnuite.

Asa-numitul eco-trend este deja in voga si respectat de multi designeri, si anume un tablou verde viu, poate reflecta pe deplin filozofia acestui trend.

Acum tablourile cu licheni nu mai sunt o noutate, ci castiga treptat din ce in ce mai multa popularitate.

Pentru tablourile din interioare se foloseste un muschi special stabilizat. Nu este nimic exotic in asta, ci este doar un sinonim pentru conservare.

Dupa aplicarea unei solutii speciale, lichenul nu mai putrezeste, nu exista pericol de mucegai sau bacterii.

Pentru a crea un tablou ca decor, se foloseste muschi de caprioara atasat la panouri MDF. Desenul, dimensiunea si orice alte caracteristici, pot fi alese dupa preferinta.

Un tablou ieftin spre deosebire de tablourile din panza poate fi pur si simplu improspatat cu putina apa daca incepe sa se usuce. Nu va trebui sa faci nimic altceva cu el.

De asemenea, este complet sigur pentru oameni sau animale.

Dar, din motive evidente, este de dorit sa atarni astfel de tablouri mai sus, pentru a nu fi la indemana copiilor.

{{clean3}}

4 thoughts on “Tablouri cu licheni, instrumente ale muzei designerilor

  1. Articolul m-a inspirat sa imi reimprospatez casa cu cateva elemente noi de decor. Imi place cum sunt prezentate ideile si cum pot fi adaptate la nevoile fiecaruia.

  2. Sunt impresionat de diversitatea stilurilor prezentate in articol. Fiecare propunere este unica si ofera o perspectiva noua asupra designului interior. Felicitari autorului pentru munca depusa!

  3. Foarte utila lista de tendinte in amenajari interioare prezentata in articol. Ma bucur ca am descoperit acest site, pentru ca imi ofera mereu idei noi si inspirationale.

  4. Articolul este foarte interesant si informativ, mi-a placut modul in care au fost prezentate ideile despre amenajarile interioare. Am gasit multe sfaturi utile pe care cu siguranta le voi folosi in viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *