Noua cultura a frumusetii, machiajul mineral

Ultima achizitie a noii culturi a frumusetii, dedicata unui stil de viata sanatos, machiajul mineral este o adevarata revelatie pentru tenul sensibil.

Fin si delicat, aproape de neobservat, machiajul mineral capata din ce in ce mai multe adepte.

Machiajul mineral este unul natural si rezistent, in compozitia produselor intrand doar ingrediente minerale. Machiajul mineral inseamna o acoperire perfecta, un ten care arata sanatos fara a-si pierde stralucirea naturala pe durata intregii zile.

Daca ti-am atras atentia asupra acestui tip de machiaj, iti vom aduce in continuare cateva motive care te vor convinge sa incerci si sa te bucuri de o alternativa mult mai sanatoasa la produsele de makeup traditionale!

Fardurile minerale sunt farduri naturale compuse exclusiv din ingrediente minerale pure, care imbunatatesc aspectul tenului si nu determina alergii la nivelui pielii fine a fetei. Parfumurile sintetice, colorantii, compusii chimici, conservantii si alcoolul, intalnite in produsele de makeup obisnuite, lipsesc din compozitia acestui machiaj.

Daca ai tenul sensibil, atunci machiajul mineral poate fi o optiune pentru tine. Secretul consta de fapt in efectul non-comedogenic pe care il au produsele de machiaj minerale. Acest lucru inseamna ca respecta echilibrul pielii, nu blocheaza porii si lasa tenul sa respire.

Machiajul mineral este binevenit in cazul unui ten cu textura grasa. Disponibil sub forma de pulbere, absoarbe excesul de sebum de la nivelul pielii si micsoreaza porii. Un astfel de machiaj rezista mai mult timp pe un ten gras, avand avantajul ca nu se intinde.

Multe femei se confrunta cu probleme precum acneea, tenul incarcat, porii dilatati, toate fiind cauzate de produse cosmetice necorespunzatoare. Spre deosebire de acestea, produsele de machiaj de tip mineral protejeaza tenul si ajuta la prevenirea aparitiei leziunilor. Machiajul mineral pune accent pe sanatate si naturalete.

2 thoughts on “Noua cultura a frumusetii, machiajul mineral

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *