Banda led reprezinta o sursa de iluminat. Cu ajutorul acesteia, poti contura armonios orice colt al incaperii casei tale. Banda se pliaza in orice spatiu sau pe orice suprafata.

Poate fi mascata cu usurinta, obtinand astfel un aspect modern si de efect. Produsele de tip benzi led, pot fi achizitionate in diverse lungimi, in functie de nevoile clientilor.

Ce trebuie sa stii despre banda led?

O banda led este defapt o linie electronica de leduri grupate pe diferite lungimi, care are menirea de a ilumina o incapere sau un obiect de mobilier.

Poate fi folosita atat cu scop de iluminat secundar, cat si cu scop de iluminat ambiental. Banda este un produs flexibil ca lungime si versatil ca mod de iluminat al incaperii.

In general, o banda led are latimea cuprinsa intre 8 si 14 mm si o lungime de 1, 2, 3, 4, 5 sau mai multi metri. In cazul in care ai nevoie de o anumita lungime, produsul poate fi sectionat.

O banda led dublu adeziva reprezinta o metoda de iluminat mult mai usoara de montat. Poti indeparta cu usurinta hartia de pe spatele produsului si o poti fixa pe suprafata dorita.

Banda led – tehnologie economica de luminare

Cu siguranta vrei sa economisesti cand vine vorba de facturile uriase la lumina. Asadar, iti propunem o tehnologie moderna, economica si eficienta de iluminare a locuintei tale: banda cu leduri. Iata care sunt principalele benficii pentru care merita in totalitate achizitia:

• Cu o banda led economica  reusesti sa scoti in  evidenta orice spatiu, obiect de mobilier sau  colt al incaperii.
• Banda led prezinta un cost mult mai  scazut decat iluminarea  normala .
• Consumul de energie  electrica este astfel diminuat.
• Lumina pe care ledurile o ofera, creaza un ambient placut  in  casa .
• Marele  avantaj al  utilizarii de benzi led  este ca iti poti selecta culoarea  dorita , fiind un  produs   extrem de versatil .
• Poti  crea chiar  si  efecte   speciale in jurul obiectelor selectate.
• Produsul este destinat si spatiilor  comerciale  deoarece   poate  contura  cu usurinta numele brand-ului, promotiile  actuale   sau   orice alt spatiu dorit.
• Durata  de viata  a produselor de acest tip este ridicata, de pana la 50.000 de ore.
• Poti   opta   pentru o  banda led cu controller special  are te va ajuta sa manevrezi cu mai multam usurinta produsul. Banda poate fi sectionata, adaptandu-se astfel nevoilor tale.

Ce intensitate a luminii are o banda led?

In general, o banda led poate emite o luminozitate de minim 300 lumeni si maxim 2000 lumeni per metru. In functie de calitatea produsului si modelul dupa care este conceput, aceasta poate varia. Exemplul general este echivalentul cantitatii de lumina pe care o emite un tub fluorescent de 1.2 m de 40W.
Un alt aspect important pe care trebuie sa il ai in vedere este ca banda led extinde luminozitatea intr-un unghi de 120 de grade, in timp ce tuburile fluorescente extind lumina in toate directiile. Astfel, o banda led pare mult mai stralucitoare desi are acceasi valoare lumenica.
Ce lumina alegi la banda led?
Intensitatea luminii este determinata de tipul ledului care se monteaza pe banda. In momentul actual, pe piata exista o varietate de leduri albe simple sau colorate. In functie de lumina dorita pentru incapere, poti opta pentru:

  • Alb cald (3000k) care ofera  lumina de tip alb galbui similar cu becul incandescent
  • Alb natural (4000k) – cea  mai  apropiata  varianta de albul natural
  • Alb  rece (6000k) care ofera o lumina albastruie

In cazul in care va doriti un corp de iluminat cat mai versatil, puteti opta pentru un kit banda led cu controller. Astfel, veti putea utiliza mai multe tipuri de lumina alba si multe alte diferite culori ambientale.

Cum se monteaza banda led?

Majoritatea modelelor de benzi led se monteaza cu usurinta si nu necesita interventia unui specialist. In general, produsele se regasesc sub forma de banda dublu adeziva.

Aceasta se aplica foarte simplu: scoti folia si fixezi banda pe suprafata dorita. Benzile LED pot fi taiate cu usurinta in locurile specificate, astfel incat, lungimea sa se poata regla usor.

Pe langa acest lucru, banda poate fi mascata cu ajutorul profilelor din aluminiu. Astfel, incaperea va capata un ambient placut si un aspect ultra modern.

Chiar daca banda nu reprezinta unica sursa de iluminare, cu siguranta este folosita mult mai des datorita aspectului si luminozitatii perfecte pentru relaxare ochilor.

2 thoughts on “Metoda economica si eficienta de iluminare cu banda led

  1. De asemenea, sunt de acord cu recomandarile facute in ceea ce priveste amplasarea mobilei si a accesoriilor decorative, pentru a crea un echilibru vizual si a maximiza spatiul disponibil. Este important sa tinem cont de toate aceste detalii pentru a obtine un living frumos si functional.

  2. Articolul este foarte interesant, dezvaluind o serie de informatii utile despre amenajarea livingului. Sunt de acord cu ideea ca mobila si culorile alese pot influenta in mod pozitiv atmosfera din camera si pot crea un spatiu confortabil si placut pentru relaxare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *