Manichiura perfecta cu secretele naturale de la Avril

Cine poate concura cu francezii cand vine vorba despre eleganta? Producatorii cosmeticelor Avril au reusit sa creeze lacuri de unghii naturale, fara substante cu toxicitate ridicata responsabile de numeroase boli si afectiuni.

Putem vorbi despre culoare si stralucire intensa intr-o textura care acopera perfect suprafata unghiilor chiar de la aplicarea primului strat.

Lacurile de unghii Avril produse in Franta nu contin formaldehide, toluen, xylene, ftalati, camfor, parabeni si se incadreaza in gama ojelor minerale naturale. Prin urmare sunt sanatoase pentru unghii, rezistente, confera unghiilor o culoare intensa si durabila si se aplica uniform datorita periei fine, fara a lasa dungi inestetice.

O sa-ti placa in mod sigur, mai ales ca au un timp de uscare extrem de rapid si se pastreaza intact pe unghii timp de mai multe zile. Sunt produse care nu ataca unghia, nu ii schimba culoarea si nu o deshidrateaza. Pot fi folosite in deplina siguranta si de viitoarele mamici.

Ojele Avril fac parte din gama adresata inclusiv veganilor, deoarece nu au in compozitie ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale.

Paleta de culori Avril este foarte bogata. Vei fi fascinata de gama diversificata: de la lacuri incolore la nuante de bleu azur, burgundy, rosu-portocaliu, rosu intens, chocolate, coral, french white, french rose, ultraviolet, roz bonbon, verde, turcoaz sau ultraviolet, lacurile de unghii Avril te asteapta sa le incerci.

Sticluta are o dimensiune convenabila, contine 7ml de lac, fiind nici prea mare, nici prea mica. In orice caz, majoritatea ojelor ajung sa se usuce cu mult timp inainte de a trece de jumatate, asa ca un recipient mai micut este o idee foarte buna.

Producatorul cosmeticelor Avril a eliminat ambalajele inutile pentru produse, avand ca rezultat mai putine deseuri si produse mai usoare pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator.

Foloseste lacurile de unghii Avril chiar la tine acasa pentru a-ti desavarsi frumusetea unghiilor intr-un mod natural si prietenos. De asemenea iti aducem aminte ca in descrierea ojelor marca Avril nu se gasesc pe lista de ingrediente parabenii, formaldehida, toluenul, xyleneul, ftalayii, camforul, ce pot avea efecte adverse asupra organismului nostru:

– Formaldehida, un compus chimic cu actiune antibacteriana ce este utilizat ca dezinfectant si conservant. Formaldehida a fost clasificata de catre Agentia Internationala pentru Cercetare in Domeniul Cancerului ca fiind cancerigena pentru om.

Acest ingredient este folosit in lacurile de unghii deoarece ajuta oja sa adere mai bine pe suprafata naturala a unghiei. Expunerea repetata la acest compus creste posibilitatea de a dezvolta anumite tipuri de cancer si poate cauza reactii alergice, iritatii;

– Ftalatii (phthalates) cei mai folositi in produsele cosmetice sunt: dibutyl phthalate(DBP) si diethyl phthalate (DEP). Ftalatii sunt utilizati pentru a mari puterea de penetrare a produselor in piele si pentru a creste rezistenta stratului de oja aplicat. Studiile au demonstrat toxicitatea acestor ingrediente in special asupra femeilor gravide si a sistemului reproducator barbatesc. Cercetatorii sustin ca exista o legatura intre ftalati si diabet;

– Toluenul este o hidrocarbura aromatica lichida, incolora, inflamabila si este folosit ca solvent in multe produse, inclusiv in lacurile de unghii. Toluenul permite ca lacul de unghii sa se aplice uniform pe unghie. Posibile efecte adverse: eczeme, tulburari cardiovasculare, somnolenta, pierderea cunostintei, senzatie de arsura la nivelul globilor oculari, manifestari hematologice, afectiuni ale sistemului nervos;

– Xylene este o hidrocarbura aromatica folosita ca solvent in multe produse, inclusiv in lacurile de unghii. Posibile efecte adverse: iritatii, disconfort gastrointestinal, dureri de cap, avort.

3 thoughts on “Manichiura perfecta cu secretele naturale de la Avril

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *