Ce haine sa porti in functie de culoarea parului, ochilor si a tenului

Acum ca anotimpul rece a sosit, toate fetele incepem sa ne orientam spre alte culori, in ton cu nuantele toamnei. Dar oare toate acestea ne avantajeaza?

Iata cum ar trebui sa creezi un look stylish personalizat! Te poti incadra in urmatoare categorii in functie de pigmentul pielii:

Pigmend deschis

Daca pigmentul deschis predomina, atunci ochii sunt albastri, tenul pal cu subtonul atat galben cat si roz, iar parul natural este blond, roscat sau saten deschis. In acest caz hainele care v-ar avantaja sunt cele de culoari albastru, verde inchis, roz, lila, rosu inchis sau violet.

O accesorizare corespunzatoare este esentiala, asa ca nu uitati de bijuteriile din argint sau aur alb. In cele din urma, un machiaj rafinat completeaza perfect look-ul de maestru, iar culorile recomandate sunt gri, argintiu sau albastru.

In blacklist-ul nostru intra culorile palide: galben, culoarea sampaniei, portocaliu si crem.

Pigment mediu

Daca culoarea tenului este maslinie sau masliniu inchis, parul este brunet sau saten iar ochii caprui inchis atunci cu sigurata va incadrati in aceasta categorie! In acest caz culorile care se armonizeaza cu tenul sunt albastrul bleumarin, rozul fucksia, rosul si verdele kaki.

Accesoriile din aur completeaza pefect look-ul culorilor calde. Un makeup realizat din culori intense va scoate in evidenta atuurile pigmentului cald. Cu siguranta ar trebui sa va feriti de marouri si culori palide!

Pigment inchis

Modul exotic in care parul negru, brunet sau saten inchis, ochii caprui sau negri se imbina cu tenul mulatru creaza o armonie aparte a culorilor, iar culorile recomandate sunt verde smarald, roz, mov inchis, gri sau negru.

O accesorizare luxurioasa din platina sau aur roz defineste look-ul. La capitolul machiaj, nuantele reci sunt recomandate, in special albastrul si argintiul. Acum ca am stabilit care sunt „evidentiatoarele” noastre nu ne mai ramane decat sa fim la fel de fashion ca intotdeauna!

2 thoughts on “Ce haine sa porti in functie de culoarea parului, ochilor si a tenului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *