AcasăNoutatiTrifoiul rosu: beneficiile sale pentru frumusete si sanatate

Trifoiul rosu: beneficiile sale pentru frumusete si sanatate

Trifoiul rosu este asociat unor credinte religioase si superstitii. In decursul anilor, a fost utilizat pe cale medicinala cu diferite scopuri – de la combaterea inflamatiilor sau intarirea oaselor pana la reducerea simptomelor premenstruale.Doua dintre cele mai cunoscute abilitati ale trifoiului rosu sunt echilibrarea nivelului de hormoni si reducerea riscului de cancer. De fapt, se spune ca aceasta planta medicinala este unul dintre cei mai vechi agenti anti-cancerigeni din lume.

Bujorul vitelului, trifoiul salbatic, trifoiul purpuriu, trifoiul calului – acestea sunt unele dintre denumirile trifoiului rosu. In zilele noastre, il puteti achizitiona de la plafar in diferite forme, precum capsule, tincturi sau unguente.

Haideti sa descoperim unele dintre beneficiile pentru frumusete si pentru sanatate asociate trifoiului rosu:

Promoveaza sanatatea cardiovasculara
Trifoiul rosu este bun pentru inima din mai multe motive. Spre exemplu, o intrebuintare clasica ar fi pentru pastrarea bunei sanatati a arterelor. Adica, formarea placii ateromatoase ce poate impiedica circulatia sangelui catre diferite parti ale corpului, spre creier sau spre inima, poate fi controlata.

Prin folosirea trifoiului rosu se poate scade nivelul de colesterol nociv si creste nivelul de colesterol benefic – da, exista un tip de colesterol bun numit colesterol cu lipoproteine de densitate mare (HDL).

Ajuta la diminuarea nevoii de a fuma

Citeste continuarea articolului aici: Trifoiul rosu: beneficiile sale pentru frumusete si sanatate

Vă recomandăm să citiți și

Articole populare