AcasăNoutatiTransforma-ti spatiul de lucru de acasa intr-un loc unic si personal

Transforma-ti spatiul de lucru de acasa intr-un loc unic si personal

Descopera cum sa-ti decorezi spatiul pentru munca de acasa pentru a crea un mediu confortabil, practic si inspirat pentru a fi mai productiv.

Pentru a lucra eficient de acasa, este esential sa se incurajeze concentrarea, disciplina si planificarea, astfel incat sa se poata face o distinctie clara intre munca si timpul liber.

Dar, inainte de toate acestea, este esential sa dispui si de un loc in care sa-ti poti desfasura in mod corespunzator ziua de lucru de acasa.

Daca nu ai mai lucrat niciodata de la distanta, s-ar putea sa ti se para dificil sa te concentrezi. De aceea, amenajarea unei zone de lucru placute, bine definite si confortabile, cat mai departe de orice distragere a atentiei, iti va usura munca.

Daca esti unul dintre cei multi care s-au alaturat trendului de lucru de la distanta, in acest articol iti spunem cele mai bune sfaturi pentru a-ti decora biroul si a lucra de acasa.

Alege stilul de birou potrivit personalitatii tale.

Cu siguranta, mediul cel mai bun de lucru este cel care ti se potriveste, de aceea, in amenajarea unui birou, este important sa tii cont de lucrurile care iti plac.

Atunci cand alegi piesele de mobilier pe care le vei folosi, tine cont de designul din restul apartamentului. Daca doresti un birou modern, alege o piesa de calitate, care sa completeze fericit decorul.

In acest fel, zona biroului poate fi un punct de interes pentru incaperea unde va fi amplasat, prin nota de distinctie pe care o ofera.

Alege unul cu linii simple, drepte, in culori neutre, pentru ca ai la dispozitie online optiuni de birouri de toate marimile. Langa el poti aseza un scaun cu spatar inalt din piele sau un fotoliu din catifea uni.

Cumpara un scaun de birou in culori sau texturi speciale

Stilul modern permite sa te joci cu texturi si culori diverse, spre deosebire de cel industrial ori cel scandinav, de exemplu, unde piesele de mobilier sunt aproape exclusiv din lemn.

Pentru o atmosfera diferita, alege un scaun intr-o nuanta tare, vie, pentru ca vei aduce o nota speciala intregii zone a biroului.

Citeste continuarea aici: Transforma-ti spatiul de lucru de acasa intr-un loc unic si personal

RELATED ARTICLES

Most Popular