AcasăNoutatiTendintele pe care le poti urma in aceasta toamna, pentru a crea...

Tendintele pe care le poti urma in aceasta toamna, pentru a crea outfituri de senzatie

Cum ar fi daca ai sti deja ce se va purta in toamna ce va veni pentru a te pregati asa cum trebuie si pentru a avea cele mai trendy si cele mai frumoase tinute?

Toamna poate sa fie cel mai bun moment de a-ti exprima creativitatea. Daca aceasta luna poate sa fie un simbol pentru o reinnoire pe plan profesional, chiar personal, acest lucru poate sa fie valabil si in domeniul modei.

Iar in acest an, programul tendintelor din aceasta toamna se anunta extrem de incarcat. Imprimeuri peste tot, noi asocieri de culori sau de piese vestimentare, croieli mai indraznete sau mai afirmate, dar si culori foarte puternic.

Un singur cuvant de ordine pentru a infrunta toamna cu stil- libertate!

Esti libera deci sa amesteci rozul cu rosul, libera sa porti hainele oversize, haine foarte scurte sau foarte lungi sau mulate, dar si paiete in plina zi.

Asocierea de roz si de rosu este foarte in voga in aceasta toamna. Rozul pudrat si rosul puternic formeaza cel mai frumos duo, cel mai promitator pentru a da upgrade la o tinuta prea clasica.

Citeste continuarea articolului aici: Tendintele pe care le poti urma in aceasta toamna, pentru a crea outfituri de senzatie

Vă recomandăm să citiți și

Articole populare