AcasăNoutatiSfaturi pentru alegerea saltelei potrivite pentru noi si familia noastra

Sfaturi pentru alegerea saltelei potrivite pentru noi si familia noastra

O saltea este cel mai bun prieten al odihnei, iar cumpararea unei saltele este o decizie dificila.

In mod normal, stii foarte bine cand te simti inconfortabil, dar nu poti explica foarte bine de ce ai nevoie pentru a-ti face odihna mai confortabila.

Dar putem afla daca ne oprim si ne gandim pentru un moment la caracteristicile saltelei si in ce masura ni se potriveste.

Ceea ce este bun pentru o persoana poate sa nu fie bun pentru alta. Nu exista saltele perfecte pentru toata lumea, deoarece corpul nostru si modul in care dormim sunt diferite.

Exista saltele de calitate, facute special pentru a asigura odihna unei persoane cu aceste caracteristici, si saltele de proasta calitate, pe care nu este indicat sa le cumperi.

Ne petrecem o treime din viata dormind, iar expertii recomanda schimbarea saltelei la fiecare zece ani, asa ca, inainte de a cumpara orice saltea, iti vom oferi cateva recomandari pentru ca tu sa poti cumpara salteaua care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

Care sunt tipurile de saltele cel mai des intalnite?

Desi toata lumea se uita la marci sau recomanda anumite modele sau materiale, nu uita ca alegerea saltelei este ceva foarte personal si nu intotdeauna cea mai potrivita pentru unii este cea mai potrivita pentru altii.

La urma urmei, exista multe caracteristici fizice care ne diferentiaza. De exemplu, daca suferi de alergii, ar trebui sa iei in considerare cumpararea unei saltele cu straturi de spuma special concepute impotriva acarienilor si ciupercilor.

Varsta si greutatea corporala reprezinta, de asemenea, un factor de conditionare a saltelei de care avem nevoie, asa ca nu uita sa tii cont si de acest aspect.

Fermitatea saltelei este disponibila in trei niveluri: moale, mediu si ferm, sau moale, mediu-moale, tare sau foarte tare.

Ar trebui sa o achizitionezi pe cea pe care te simti cel mai bine si care este cea mai buna pentru sanatatea ta.

Citeste continuarea aici: Sfaturi pentru alegerea saltelei potrivite pentru noi si familia noastra

Vă recomandăm să citiți și

Articole populare