AcasăNoutatiSfaturi pentru a te ajuta sa iti pastrezi garderoba ordonata

Sfaturi pentru a te ajuta sa iti pastrezi garderoba ordonata

Dupa cum stii, in timp ce ordinea invita la calm, haosul este sinonim cu stresul. Pantofii, camasile, palariile sau esarfele nu vor mai fi niciodata amestecate.

Ordinea, curatenia si armonia ar trebui sa faca si ele parte din garderoba ta.

Imagineaza-ti un dormitor in care totul este ordonat pana cand deschizi dulapul si, dintr-o data, totul cade din propria greutate. Sau, cu alte cuvinte, din cauza dezordinii.

Sa te imbraci va fi si mai distractiv daca hainele tale sunt ordonate. Este posibila o garderoba in care fiecare articol este separat in functie de culori, de nevoile tale sau de momentele in care o folosesti.

Afla cum sa economisesti spatiu in garderoba ta pentru a evita ca aceasta sa devina un loc in care intra o multime de lucruri, dar apoi este greu sa le gasesti.

Nu te mai lupta cu gramezile de pulovere. Aduna-ti toate hainele si sorteaza-le pe categorii sau scapa de obiectele pe care nu le vei purta.

Iata cateva sfaturi pentru a te ajuta sa iti pastrezi garderoba ordonata si sa te bucuri de un spatiu marcat de armonie si confort.

Scapa de tot ce nu ai nevoie

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa iti golesti garderoba. Analizeaza ce folosesti si ce nu.

Separa-le in ordine si poti dona sau vinde hainele pe care nu le mai doresti si arunca hainele care sunt deteriorate. Dupa ce ai terminat, incepe sa asezi inapoi doar ceea ce doresti sa pastrezi.

Identifica spatiul si cea mai buna modalitate de depozitare pentru noul tau dressing. Cel mai important este ca lucrurile aranjate aici sa fie la indemana, iar accesul la ele sa fie facil.

Separa hainele in functie de culoare

Dupa ce ai localizat hainele de care ai nevoie si cele de care nu ai nevoie, este timpul sa le sortezi in functie de culoare.

Poate ca nu esti atat de maniac al ordinii, dar ideea de dressing de acest fel este gandita tocmai pentru acest tip de ordonare, a unei mari cantitati de haine care sa fie usor de accesat.

Citeste continuarea aici: Sfaturi pentru a te ajuta sa iti pastrezi garderoba ordonata

Vă recomandăm să citiți și

Articole populare