AcasăNoutatiScapati de mirosul corporal cu aceste 5 remedii naturale

Scapati de mirosul corporal cu aceste 5 remedii naturale

Este sanatos si natural sa transpiram, dar nimeni nu doreste sa miroasa urat. Aflati mai multe despre felul in care aceste remedii naturale va pot ajuta sa reduceti mirosul corporal.Conform Best Health Mag, mirosul corporal apare in cazul anumitor tipuri de transpiratie. Glandele endocrine emit o transpiratie inodora si transparenta, care raceste corpul odata ce se evapora. In acest timp, glandele apocrine, prezente in zona genitala si la subrat, secreta o substanta cu care bacteriile se hranesc, cauzand formarea unor mirosuri puternice. Ovulatia, stresul, furia si excitarea sexuala pot cauza activarea glandelor apocrine.

Mai mult, anumite mirosuri pot fi produse de diferite boli sau medicamente, precum bupropion (Wellbutrin) sau venlafaxina (Effexor).

Remedii naturale pentru mirosul corporal:

1. Amestec din bicarbonat de sodiu si suc de lime
Combinatia dintre bicarbonatul de sodiu si sucul de lime reprezinta un remediu eficient pentru mirosul corporal. Nu numai ca bicarbonatul ajuta la absorbtia transpiratiei, dar va ajuta sa scapati si de bacterii, actionand precum un deodorant natural.

Instructiuni:
1. Inainte de baie, amestecati bicarbonat de sodiu cu suc de lime pentru a forma o pasta.
2. Aplicati pasta la subrat.
3. Lasati-o sa actioneze pentru 5-10 minute.
4. Clatiti-va cu apa.
5. Faceti baie.

2. Suc de lamaie

Citeste continuarea articolului aici: Scapati de mirosul corporal cu aceste 5 remedii naturale

Vă recomandăm să citiți și

Articole populare