AcasăCasa si GradinaCum să îți configurezi spațiul ideal pentru make-up?

Cum să îți configurezi spațiul ideal pentru make-up?

Un make-up perfecte se obține cu cele mai bune produse de machiaj, dar nu doar cu acestea. Este nevoie să ai și un spațiu în care să aplici machiajul și care să te ajute să obții rezultatele perfecte.

Totul ține de mediul în care lucrezi, de luminozitate și de amplitudinea spațiului în care te desfășori. De aceea, azi îți explicăm modul în care poți configura un astfel de spațiu.

Folosește organizatoare pentru cosmetice 

Mediul de lucru trebuie să fie în primul rând ordonat. Pentru asta, cea mai eficientă soluție este să folosești organizatoare cosmetice

Una este să cauți un creion dermatograf într-o cutie cu 100 de creioane și alta este să cauți același creion într-un coș în care ai și rimeluri, pudre sau alte produse pentru cosmetică

Prin urmare, cumpără un organizator sau chiar mai multe. Dacă ai foarte multe cosmetice, este bine să alegi un organizator care să  le țină pe toate laolaltă, dar separate pe categorii.

Atunci când folosești mai multe genți de cosmetice mici, va trebui să cauți prin toate până o găsești pe cea de care ai nevoie. Atunci când toate cosmeticele sunt în același suport, este mai simplu să ajungi la cel de care ai nevoie.

Cumpără o măsuță de toaletă pe care să pui produsele

Vei avea cu siguranță și de un loc în care să te machiezi, iar cea mai bună variantă este o măsuță de toaletă

Poți alege una rudimentară la un preț foarte mic, dar în timp vei descoperi că ai nevoie de mai mult. Cele mai eficiente măsuțe de toaletă sunt cele care întrunesc următoarele caracteristici:

  • Au suficient spațiu de depozitare pentru produsele cosmetice
  • Au o oglindă în care poți vedea ce faci și astfel nu mai este nevoie să aduci una din altă parte
  • Au o sursă de lumină de lucru care să te ajute să vezi foarte bine toate detaliile
  • Vin la pachet cu un scaun, astfel încât să poți crea un colț de make-up elegant, nu doar funcțional.

Citeste continuarea articolului aici.

Vă recomandăm să citiți și

Articole populare