AcasăNoutatiCum alegi un taburet potrivit cu mobila pe care o ai deja...

Cum alegi un taburet potrivit cu mobila pe care o ai deja – 5 sfaturi utile

De cele mai multe ori taburetele se pot cumpara la set cu scaunele sau fotoliile, dar exista posibilitatea sa vezi un taburet pur si simplu si sa ti-l doresti neaparat din diverse motive: fie ca il folosesti ca suport pentru picioare, fie ca loc pentru asezat saum daca este unul suficient de mare, ca masuta de cafea.

Dar oare orice taburet se va potrivi stilului aborda de tine in living?

Mai departe iti vom oferi cinci sfaturi care te vor ajuta sa alegi taburetul care se va armonica perfect cu restul pieselor tale de mobilier.

Coordoneaza stilurile

Trebuie sa fii foarte atent la stilul taburetului care iti place si stilul canapelei si fotoliilor asezate deja in living. In general orice taburet si fotoliu pot forma o pereche frumoasa, dar daca stilurile sunt complet diferite atunci efectul nu va fi unul impresionant.

De exemplu un taburet in stil orientale cu foarte multe imprimeuri colorate nu se va armonica niciodata cu o canapea in stil scandinav simpla, complet lipsita de ornamente.

Atunci cand cumperi taburete (sau tabureti, asa cum li se mai spune in mod eronat) trebuie sa incerci sa pastrezi o coeziune intre designul acestora si mobilierul pe care il ai deja in locuinta.

Elementele de design precum incorporarea lemnului sau simplitatea liniilor ar trebui sa se regaseasca intr-o oarecare masura in fiecare obiect.

Pastreaza proportiile

Citeste continuarea articolului aici: Cum alegi un taburet potrivit cu mobila pe care o ai deja – 5 sfaturi utile

Vă recomandăm să citiți și

Articole populare