AcasăNoutatiCrema de propolis cu galbenele

Crema de propolis cu galbenele

Cremele pe baza de propolis si galbenele sunt remedii naturiste miraculoase, cu rezultate dovedite in timp si proprietati multiple. Propolisul intareste sistemul imunitar, fortifica organismul si reprezinta o arma pretioasa impotriva microbilor si a virusilor care ne ameninta sanatatea.
Propolisul se mai numeste si clei de albine, deoarece este colectat de catre albine si folosit pentru a astupa si a acoperi peretii stupului. Proprietatile sale sunt cunsocute inca din antichitate, cand era folosit in tratarea a numeroase maladii.

Este antiseptic, anelgezic, antiinflamator si regenerator. In plus, contine fier, zinc, calciu si alte minerale necesare organismului nostru. Galbenelele (Calendula officinalis) se utilizeaza inca din vechime ca remediu naturist, cu rezultate impresionante.

Crema de galbenele se fabrica dupa o reteta care presupune amestecul de galbenele si untura sau ceara de albine. Crema de galbenele are un pret mic, fiind accesibila tuturor, iar proprietatile sale sunt extraordinare.

Este utilizata pentru a trata afectiunile pielii, deoarece regenereaza tesutul. Trateaza cu succes arsurile de soare, rani, taieturi si iritatii, calmand pielea si asigurandu-i ingrijirea optima.

Citeste continuarea articolului aici: Crema de propolis cu galbenele

Vă recomandăm să citiți și

Articole populare