AcasăNoutatiCrema de fata care sterge ca prin magie toate urmele zilei

Crema de fata care sterge ca prin magie toate urmele zilei

In timpul zilei, pielea are nevoie sa fie protejata de factorii de mediu, in timp ce, pe parcursul noptii, celulele pielii intra intr-un proces complex de regenerare, pentru a repara daunele produse peste zi.Durata ideala de odihna este intre 7-8 ore pe zi, iar lipsa somnului are efecte vizibile imediat: un ten palid, uscat, ridat, cearcane.

Tenul nostru absoarbe extrem de eficient ingredientele active din creme in timpul noptii, de aceea crema de noapte este un element cheie al ingrijirii tenului.

Studiile arata ca o femeie doarme in total 24 de ani si 4 luni, pe parcursul vietii sale. Acest timp nu trebuie pierdut!

Crema de noapte 5 in 1 Re-Energizing Sleeping Cream Lavera

Simte beneficiile mixului organic de extract de struguri, uleiuri vegetale, acid hialuronic si lecitina. Crema de noapte 5 in 1 Re-Energizing Sleeping Cream de la Lavera este crema care lucreaza peste noapte si garanteaza un ten proaspat dimineata. 100% naturala, desigur!

Crema de noapte Lavera actioneaza in timpul somnului, stimuleaza regenerarea celulara, combate semnele oboselii, revitalizeaza si intinereste tenul.

Studiile recente au condus la modificari in textura si formularea cremelor de noapte: continutul de apa trebuie sa fie mai mare decat cel de uleiuri, pentru a oferi hidratarea intensa de care au nevoie tesuturile aflate in procesul de regenerare. Spre deosebire de cremele de noapte traditionale, cremele moderne nu lasa o pelicula grasa pe fata.

Cremele reparatoare care lucreaza intens peste noapte (sleeping cream) sunt folosite ca rutina de multi ani in Asia, iar de curand au devenit un trend international semnificativ.

Diferenta dintre cremele de zi si cremele de noapte

Citeste continuarea articolului aici: Crema de fata care sterge ca prin magie toate urmele zilei

Vă recomandăm să citiți și

Articole populare