AcasăNoutatiCele mai comune tipuri de suporturi de flori si cum sa le...

Cele mai comune tipuri de suporturi de flori si cum sa le utilizezi pentru casa ta

Suporturile de flori joaca un rol esential in viata multor persoane si acesta este de altfel motivul pentru care iti recomandam ca atunci cand esti pasionat de flori sa iei in calcul cumpararea mai multor suporturi pentru flori cu ajutorul carora sa iti etalezi plantele preferate.

Iata cateva idei care sa te ajute.

1. Suporturi pentru ghivecele de flori pe care sa le pui pe podea

Suporturile pentru ghivecele de flori care se pun pe podea sunt in general ansambluri destul de mari care ocupa ceva spatiu atunci cand pot gazdui mai multe flori simultan.

Cele mai multe dintre ele sunt realizate din metal acesta fiind un aspect pe care va trebui sa il iei in calcul pentur ca daca locuiesti la ultimul etaj si trebuie sa transporti tot suportul intreg, pana sus, va fi destul de complicat.

Cele mai multe astfel de suporturi vin in prezent in variante modulare astfel incat sa nu puna astfel de probleme.

Poti alege culoarea suportului de podea in functie de nuantele dominante din locul in care pui suportul.

2. Suporturi de flori pentru dormitor

Suporturile de flori pentru dormitor sunt interesante pentru ca sunt cele care te ajuta sa aduci in aceasta camera plantele tale preferate si un colt de natura. Nu este greu sa introduci flori in dormitor si tot ce trebuie sa faci este sa te gandesti la plantele care sunt compatibile cu un stil de vata sanatos si nu te pun in pericol pe timpul noptii.

Un alt aspect la fel de interesant este modul in care iti alegi dimensiunea florilor. Intr-un dormitor ingust si mic nu vei pune niciodata flori pentru dormitor in ghivece uriase pentru ca planta din ghiveci va umple tot spatiul si il va face sa para mic.

3. Suport de flori de perete

Suportul de flori de perete este o solutie pentru toti cei care isi tin florile preferate in ghivecele mici. Aceste flori preferate pot fi modele care se intind pe pereti foarte mult, dar pot fi si plante individuale care traiesc in ghiveciul lor, fara sa se extinda.

In general suporturile de perete se folosesc in foisoare, pe exteriorul casei sau pe terasa, respectiv pe balcon, si se refera de asemenea, la spatii exterioare. Nu este comun ca suporturile de flori de perete sa fie puse pe interiorul camerelor.

4. Suport de flori pentru gradina

Citeste continuarea articolului aici: Cele mai comune tipuri de suporturi de flori si cum sa le utilizezi pentru casa ta

Vă recomandăm să citiți și

Articole populare