AcasăNoutatiCele mai bune exercitii pentru arderea grasimii

Cele mai bune exercitii pentru arderea grasimii

Foarte multe persoane cred ca o conditie fizica buna inseamna a avea un corp tonifiat, subtire si musculos. Desi nu este mereu adevarat, majoritatea au optat pentru diferite sporturi, programe de antrenament si multiple forme de dieta pentru a scapa de grasime, pe care multi o vad ca fiind un blestem.Pe langa alimentatia corecta si odihna corespunzatoare, un individ poate fi capabil sa arda si sa scape de grasime daca indeplineste urmatoarele exercitii.

Sprintul este unul dintre exercitiile care promoveaza pierderea in greutate prin intermediul procesului de ardere a grasimilor. Directorul Universitatii Performance, Nick Tumminello, a raportat pentru Live Strong ca sprinterii nu raman doar cu muschi fesieri frumosi (fese), ci isi intaresc si bratele si umerii.

Pentru Tumminello, niciun alt exercitiu nu este la fel de natural si complet din punct de vedere al efortului pe care il depune corpul.

Conform lui Tumminello, este recomandat ca pentru cei ce nu sunt obisnuiti cu sprintul sa se antreneze pe un deal; astfel, efectele antrenamentului asupra articulatiilor sunt minime si s-ar putea preveni mai usor leziunile.

A explicat ca picioarele ating mai repede pamantul, fortand persoana sa isi intinda coapsele putin mai mult. Pe langa asta, nu se poate alerga la fel de repede iar riscul unor entorse scade, cu toate ca se efectueaza un exercitiu de inalta intensitate.

Citeste continuarea articolului aici: Cele mai bune exercitii pentru arderea grasimii

Vă recomandăm să citiți și

Articole populare