AcasăNoutatiBeneficiile plantelor pentru buze frumoase

Beneficiile plantelor pentru buze frumoase

Ai renunta la rujul tau pentru unul bio? Daca printre ingredientele rujului tau preferat se numara propylparaben, petrolatum, synthetic wax, plumb, methylparaben, carmin sau techoperyl acetate ar trebui sa stii care sunt riscurile la care te expui folosindu-le.Aceste componentele chimice se pot regasi si in formula unor rujuri create de brand-uri cu renume, asadar pretul nu releva neaparat si calitatea. Ai putea incerca, in schimb, un ruj 100% natural.

Rujul este simbolul absolut al feminitatii, un accesoriu ce completeaza elegant tinuta si atitudinea. Avand in vedere frecventa destul de mare cu care folosim anumite produse de machiaj, rujul bio a fost special conceput sa protejeaza eficient buzele si sa redea stralucirea chipului tau.

Rujul nu ar trebui sa aiba doar o culoare deosebita, totodata trebuie sa demonstreze si o calitate optima de ingrijire. Baza unui ruj este compusa in principal din uleiuri si ceara. Aceasta poate contine o varietate de componente de la ingredientele cele mai naturale pana la ingrediente pe baza de uleiuri minerale provenite din industria petrochimica.

Citeste continuarea articolului aici: Beneficiile plantelor pentru buze frumoase

Vă recomandăm să citiți și

Articole populare