AcasăNoutati6 semne alarmante ale unei deficiente nutritionale

6 semne alarmante ale unei deficiente nutritionale

Deficienta nutritionala apare atunci cand corpul nu absoarbe cantitatile necesare de nutrienti. Aceasta problema poate conduce la numeroase probleme de sanatate. Printre acestea putem numi probleme de digestie, de piele, dezvoltare inceata sau deficitara a oaselor si chiar dementa.In mod ideal, ar trebui sa consumam destul minerale, vitamine si nutrienti prin intermediul dietei, dar majoritatea nu reusesc sa faca asta in totalitate. Conform Centrului pentru Controlul si Preventia Bolilor (CDC), aproximativ una din zece persoane sufera de deficienta-nutritionala.

Suplimentele alimentare fac doar atat: suplimenteaza orice vitamina, mineral, etc. de care ducem lipsa. In unele cazuri, oamenii administreaza suplimente pentru a accelera un proces sau atunci cand incearca sa isi altereze aspectul corporal (ex. dezvoltarea musculaturii sau pierderea in greutate.)

Sunt suplimentele raspunsul pe care il cautam?

Cu totii stim ca pe piata actuala exista multe suplimente eficiente si de inalta calitate. Cu toate acestea, suplimentele nu sunt acreditate precum medicamentele traditionale (ex. farmaceutice); ceea ce devine un punct contradictoriu pentru piata de suplimente.

In acest articol vom discuta despre 6 semne pe care corpul le-ar putea arata atunci cand este expus unei deficiente nutritionale. Tineti minte ca alteratiile dietetice ar putea avea acelasi efect.

Consultul cu un medic specialist – un dietetician, un nutritionist sau un gastroenterolog – v-ar putea ajuta in determinarea necesitatii unor suplimente (sau alte remedii mai naturale).

Iata cele 6 semne:

1. Unghiile si parul nu par sanatoase
Pielea – cel mai mare organ al corpului uman – necesita o nutritie adecvata pentru a arata sanatoasa. Acelasi lucru se aplica si in cazul unghiilor.

Citeste continuarea articolului aici: 6 semne alarmante ale unei deficiente nutritionale

Vă recomandăm să citiți și

Articole populare